קייטרינג מגשי אירוח ופינגר פוד: הטרנדים של 2025

החידושים בעולם הקולינריה משפיעים באופן ישיר על האוכל שמוגש כיום באירועים ובמסיבות. מארגני אירועים מושפעים מהאופנות הללו ובאופן טבעי מעוניינים להציע לאורחים שלהם את הטרנדים הנחשבים ביותר בתחום, במיוחד בעידן שבו כל מנה מתועדת בתמונה ועולה ישירות לרשתות החברתיות.  

שוחחנו עם חברת ארטייסט (לאתר) שהכירה לנו מקרוב את "מאחורי הקלעים" של עולם הפינגר פוד ומגשי האירוח, שנחשבים לטרנדים הבולטים בתחום האוכל והכיבוד לאירועים בשנה החולפת. 

החיפוש אחר הדבר הנכון הבא בעולם הקולינריה 

תחום האירועים הוא אחד מהענפים שבהם החידושים לא מפסיקים לקרות והחיפוש אחרי "הדבר הבא" שיהפוך לאטרקציה, מעורר את היצירתיות של שפים ומומחים לאוכל, שמנסים למצוא שילובים מעניינים, מפתיעים ובעיקר טעימים. 

המגמה הבולטת ביותר בשנים האחרונות, שהשפיעה בצורה המשמעותית ביותר על התחום הזה, היא הגיוון בהיצע המוגש באירועים והפנייה לקהל צמחוני וטבעוני. המעבר לתזונה טבעית המבוססת על ירקות, פירות ודגנים, הביאה איתה "גל" של תפריטים שאינם כוללים מוצרים מן החי, ללא שום פשרות בנוגע לטעם ועם דגש על טריות ואיכות של חומרי הגלם. 

מגמות נוספות שחשוב לציין הן הפופולריות של אוכל הרחוב, שכולל מנות שאפשר לרכוש "על הדרך" ולצעוד איתן תוך כדי אכילה, כמו גם החוויה הקולינרית הייחודית שאנשים מחפשים כיום בכל מנה שהם טועמים, בין אם בארוחת בוקר הקלילה שלהם, במנה העיקרית שהם מזמינים בצהריים או בקינוח שהם בוחרים. 

המגמות הללו הביאו ליצירת טרנד המשלב כמה מהן יחד, ובאופן טבעי הפך למבוקש במיוחד הן במסיבות קטנות וביתיות והן באירועים מרובי משתתפים. 

מהם הטרנדים המבוקשים ביותר בקייטרינג לאירועים בשנה האחרונה? 

מגשי אירוח ופינגר פוד הפכו לבחירה פופולריות לאירועים מכל הסוגים, החל מחגיגות פרטיות, דרך כנסים ואירועים עסקיים ועד לשמחות כמו בר מצוות וחתונות. 

הם מאפשרים למוזמנים ליהנות מכיבוד טעים, שכיף לאכול אותו ושמנגיש עולם שלם של טעמים למוזמנים בכל אירוע: 

 מגשי אירוח – פתרון קל ונוח, המאפשר לסדר את שולחן הכיבוד עם כלים חד פעמיים בתוך זמן קצר ולהעניק לו מראה יוקרתי, כשכל המנות מאורגנות בצורה אסתטית ומזמינה. מגשי אירוח מאפשרים לאורחים ליהנות ממגוון רחב של כיבוד איכותי בשילובי טעמים וצבעים מרהיבים.

פינגר פוד - מנות קטנות וטעימות, שניתן לאכול ביד אחת ושאיזון הרכיבים בהם מייצר חוויה קולינרית ייחודית. הן מושלמות לאירועים שבהם רוצים ליצור אווירה קלילה ונעימה ו"עושות חשק לעוד", לכן הסועדים נהנים מסוגים שונים של מאכלים באותו האירוע ונוצרת אווירה מפנקת של שפע. 

איך הפכו מגשי האירוח לאטרקציה 

מגשי אירוח הם קודם כל פתרון מושלם לכיבוד מרשים שהאורחים יירצו להביט בו מקרוב. התמונה הצבעונית שנוצרת במבט אל שולחן שמונחים עליו מגשים מסודרים של כיבוד מכל מיני סוגים, מעוררת את בלוטות הטעם ומושכת את המוזמנים לנסות ולטעום. 

בהיבט הפרקטי, מגשי אירוח חוסכים את הצורך בהכנת כיבוד ולכן הם מצוינים הן כסעודה לאירוח ביתי לחגים או למסיבה משפחתית כמו יום הולדת או ברית מילה, אך גם כחלק בלתי נפרד מתפריט עשיר של מאכלים באירועים גדולים. 

מארגני האירוע יכולים להרגיש רגועים כשהם יודעים שהאורחים שלהם נהנים מאוכל ברמה הכי גבוהה שיש, וכך הם יכולים להתמקד בעצמם באספקטים אחרים של הפקת האירוע ולגרום למוזמנים ליהנות מכל חלק וחלק בו. 

הכירו את הפינגר פוד: מנות קטנות וטעם גדול 

טרנד הפינגר פוד הוא חדש יחסית והוא תוצר ישיר של הצורך של אנשים לשלב בין ההנאות השונות שמחכות להם באירועים שאליהם הם מוזמנים, בין האכילה - לריקודים על הרחבה, בין הנשנוש ל"מינגלינג" עם האורחים האחרים. 

פינגר פוד שם את הפוקוס על מנות קטנות, איכותיו ומדויקות, שניתן לאחוז אותן באצבעות ולאכול במהירות, שמתאימות לאירועים יוקרתיים כמו גם לאירועים בלתי פורמליים. לא פלא שתפריטי פינגר פוד לסוגיהם הפכו לדומיננטיים כל כך ושהטרנד הזה רק הולך וצובר תאוצה. 

כך תבחרו חברת קייטרינג לאירוע הבא שלכם 

בחירה נכונה של חברת הקייטרינג ממנה תזמינו את הכיבוד עבור האירוע הבא שלכם, תאפשר לכם להעניק לאורחים את החוויה שאתם רוצים לייצר עבורם. 

חשיבה על כל מרכיבי התפריט עד לפרט הכי קטן שבהם, בחירת חומרי גלם איכותיים, טריות בלתי מתפשרת ויצירתיות – היא בראש סדר העדיפויות של חברת "ארטייסט", המציעה תפריטים עשירים של פינגר פוד ומגשי אירוח.